4steg_info_02-01.png

Våra Utbildningar

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Aliquam bibendum, turpis eu mattis iaculis, ex lorem mollis sem, ut sollicitudin risus orci quis tellus. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero.

Välmående och resultat

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Mauris egestas at nibh nec finibus. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Quisque congue porttitor ullamcorper.

 

Vårt perspektiv är att det är viktigare än någonsin att utveckla elevernas sociala, emotionella och icke-verbala förmågor, eftersom att de är avgörande för att unga ska kunna hantera ett allt mer krävande samhälle och arbetsklimat. Lärare behöver kompetenserna för att möta och leda elever med en mångfald av bakgrunder och tillgodose alla deras behov av gemenskap, utveckling och lagom mycket självständighet i klassrummet. Eleverna behöver få känna sig hemma i skolan, att de har bra relationer med sina lärare och vänner. De behöver få känna att de lär känna sig själva bättre, att de vet vad de tycker är viktigt och att de har möjlighet att påverka, och såklart att de lär sig och utvecklas, att de skapar värde, att de bidrar till gruppen och att de är kompetenta!